top of page

Lombardas ir aukso supirkimas

Lombardo, brangakmenių, aukso supirkimo bei pardavimo paslaugos palankiomis sąlygomis Vilniuje. Brangiai superkame auksą, sidabrą, platiną, paladį, auksines monetas, stomatologinį auksą, aukso laužą, įvairius brangakmenius, žiedus, grandinėles, pakabukus ir kitus juvelyrinius dirbinius.


Lombardo paslaugos Vilniuje











Jeigu jums reikia paskolos ar greitojo kredito ir turite juvelyrinių dirbinių ar brangakmenių atneškite juos į Lombardas Nr. 1 parduotuvę įsikūrusią Vilniaus Senamiestyje šalia Aušros vartų. Brangiai nupirksime jūsų juvelyrinius dirbinius ir pasiūlysime geras lombardo sąlygas su galimybe pratęsti paskolos laiką už žemas palūkanas.

Lombardas - puiki skolinimosi forma, nes leidžia skolintis pinigus be įsiskolinimo bankui ir nepažeidžiant kredito reitingo.

Jei norite sužinoti daugiau apie Lombardas Nr. 1 teikiamas greitąsias paskolas ir galimybę įkeisti juvelyrinius dirbinius užsukite į Aušros vartų 13 įsikūrusią parduotuvę arba skambinkite mums telefonu +3706 8793311. Sužinokite ką galite įkeisti ar parduoti.


bottom of page