top of page

Kaip išsirinkti vestuvinius žiedus?

Ieškote vestivinių žiedų savo vestuvių dienai? Jaunavedžiams vedybiniai žiedai yra neatsiejamas būsimos santuokos simbolis kiekvieną dieną primenantis duotus meilės įžadus. Vestuvinių žiedų pasirinkimas yra svarbus žingsnis kiekvienai porai. Todėl svarbu išsirinkti tokius vestuvinius žiedus, kurie būtų kokybiški, patogūs ir atitiktų jūsų skonį.

Kaip išsirinkti jums tinkamą vestuvinių žiedų dizainą?

Žiedas jau nuo seniausių laikų turėjo ypatingą prasmę. Buvo tikima, jog jis yra amžinybės, nesibaigiamumo, gero gyvenimo ir sveikatos simbolis. Vestuviniai žiedai simbolizuoja pasižadėjimą būti vienas kitam ištikimiems ir amžiną meilę.

Vestuvinių žiedų pasirinkimo galimybės yra labai plačios, todėl pirmiausia reikėtų nuspręsti, kokio žiedo norėtumėte: klasikinio, standartinio ar išskirtinio.

Klasikiniai vestuviniai žiedai

Klasikiniai vestuviniai žiedai labiausiai tinka poroms vertinančioms klasiką, eleganciją ir paprastumą. Klasikiniai žiedai yra dažniausiai gaminami iš geltono ar raudono aukso. Standartiškai jų plotis būna nuo 4 iki 6 milimetrų.

Jeigu jums sunku apsispręsti kokius vestuvinius žiedus pasirinkti niekada nesuklysite išsirinkę klasikinį modelį. Klasika niekada neišeina iš mados ir visada spinduliuoja elegancija.

Vestuviniai žiedai su deimantais

Dažnai vestuviniai žiedai yra puošiami deimantais ar kitais brangakmeniais. Deimantas, tai pats kiečiausias brangakmenis pasaulyje. Jis simbolizuoja ištikimybę ir amžiną meilę, todėl puikiai tinka vestuviniam ar sužadėtuvių žiedams puošti.

Moterys gan dažnai derina savo vestuvinį žiedą su sužadėtuvių žiedu.Todėl priklausomai nuo sužadėtuvių žiedo modelio galima pritaikyti ir vestuvinį; abu žiedai yra mūvimi ant to paties piršto ir puikiai papildo vienas kitą.

Išskirtiniai vestuviniai žiedai

Pastaruoju metu vis dažniau jaunimas renkasi drąsius, individualius vestuvius žiedus atitinkančius jų charakterį ir asmenybę. Jaunavedžiai, kurie mėgsta išsiskirti, renkasi netradicinius žiedus su brangakmeniais tokiais kaip safyrai, smaragdai ar rubinai.

Kiekvienas brangakmenis turi savitą energetiką ir reikšmę, todėl svarbu išsirinti būtent jums tinkančius akmenis, kurie pritrauktų laimę ir sustiprintų jūsų santuoką. Štai pavyzdžiui rubinas yra antras pagal kietumą akmuo po deimanto. Jis simbolizuoja šiltą namų židinį, aistringą meilę, bei neša sėkmę ir laimę.

Kur įsigyti vestuvinius ar sužadėtuvių žiedus Vilniuje?

Jeigu ieškote klasikinio, su deimantais, ar netradicinio sužadėtuvių žiedo galime jums pasiūlyti bet kokio tipo modelius pagal jūsų individualų eskizą ar kataloge esantį modelį. Skambinke ir teiraukitės telefonu Vilniuje +3706 8793311.

bottom of page